HTML

Lehet más a tanácsadás

Lehetne más a pénzügyi piac szereplőinek viselkedése, gondolkodása, értékrendje, működése, szervezeti és érdekeltségi viszonyai, stb. Erről szeretném közzétenni régi és új gondolataimat és erről olvasnám szívesen mások véleményét ebben a blogban.

Friss topikok

  • dr. Varga Géza: Bocs', de véletlenül kimoderáltam a következő bejegyzést: "A megtakarítási programok közötti külön... (2011.07.04. 19:33) Önkiszolgáló reálhozam-kalkulátor

Linkblog

Mit nyújt Önnek egy jó befektetési tanácsadás?

2011.05.15. 19:40 dr. Varga Géza

(Stílusgyakorlat)

 

Ön időt nyer.

Önnek nem kell keresgélnie – mi megtaláljuk azt a befektetési formát és kb. 8000 termék közül válogatva azokat a befektetési termékeket, amire Önnek szüksége van.

Ön pénzt nyer.

Nem elégszünk meg azzal, hogy az Ön pénze megőrizze reálértékét – ez csak a minimum. Mi minden kockázati kategóriában átlag feletti hozamot akarunk – és tudunk – elérni. Ez a mi érdekünk is.

Önnek kényelmes.

Mi Ön helyett mindent előkészítünk, amit lehet, intézünk, és Önt mindenről tájékoztatjuk. Minden elvárhatót megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen.

Ön biztonságban tudhatja a pénzét.

A piacon elérhető legjobb befektetési termékekből választjuk ki azokat, amelyekből az Ön befektetési portfolióját összeállítjuk. A válogatási szempontok között kiemelkedő fontosságú a termékeket kínáló partnerek megbízhatósága és referenciái.

Nyugalmat ad Önnek.

Az Ön pénze az Ön egyéniségének megfelelő módon fog dolgozni. Ha Ön nyugalomra vágyik, akkor Ön nyugodtan alhat, mert a pénze jó helyen van. Ha Ön izgalomra vágyik, izgalmas tőzsdei és tőzsdén kívüli kalandokra kísérjük el Önt.

Ön gondoskodhat Önmaga és szerettei jövőjéről.

A befektetési célokat (stratégiát) az Ön céljaihoz igazítjuk. Konzultálunk Önnel az Ön céljairól és ennek megfelelően adunk tanácsokat.

Illik az Ön társadalmi pozíciójához.

Célcsoportunk az átlag feletti státuszú, igényes emberek. Ha Ön kiemelt szolgáltatásra tart igényt, szolgáltatásunk tartalmát és terjedelmét az Ön igényeihez igazítjuk.

Sikerélményt ígér Önnek.

Célunk és érdekeltségünk mindig legyőzni a benchmarkot, a piaci átlagot – és ez nem csak a hozamra, de megbízóink elégedettségére is vonatkozik.

Kellemes érzést jelent majd Önnek.

Ön olyan tudásnak és tapasztalásnak jut birtokába, amit Ön akár ajándékként adhat tovább legjobb barátainak.

 

Hol talál Ön ilyen befektetési tanácsadást?

 

Csak egy telefon: 06-70-4547741 vagy egy e-mail: menjbiztosra@gmail.com.

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás pénz befektetés pénzügyi előnyök

A bejegyzés trackback címe:

https://menjbiztosra.blog.hu/api/trackback/id/tr822906190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása